Wie man Koch Köstlich Chicken Pot Pie
Chicken Pot Pie. A delicious chicken pot pie made from scratch with carrots, peas, and celery for a comfort food Place the chicken mixture in bottom pie crust. One of our most popular and top-rated recipes of all time, this classic chicken pot pie recipe has a flaky, buttery crust, a creamy sauce and a. This classic Chicken Pot Pie is filled with tender pieces of chicken, carrot, celery, potato, and herbs.
And if our classic chicken pot pie sounds good, note you have to try our comforting Chicken Pot Pie Soup. This Chicken Pot Pie recipe is made by poaching uncooked chicken in stock and milk which is then used as the broth for the creamy filling. Or speed things up by using cooked chicken! You can have Chicken Pot Pie using 20 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Chicken Pot Pie
- Prepare of Für den Teig:.
- Prepare 315 g of Mehl.
- It's 1 TL of Salz.
- You need 90 g of Butter.
- It's 150 g of Pflanzenfett zum Backen.
- You need 120 ml of Eiswasser.
- You need of Für die Füllung:.
- It's 400-500 g of Hühnerbrust.
- Prepare 2 of mittelgroße Karotten.
- You need 1 Stange of Staudensellerie.
- It's 1-2 of Knoblauchzehen.
- It's 2 of mittelgroße Zwiebeln.
- You need 120 g of gefrorene Erbsen.
- Prepare 75 g of Butter.
- It's 40 g of Mehl.
- Prepare 420 ml of Hühnerbrühe.
- It's 160 ml of Sahne.
- You need of Salz, Pfeffer.
- It's of Thymian, Oregano, Basilikum.
- Prepare 1 of Ei.
A pot pie is a type of pie with a top pie crust, and sometimes a bottom pie crust, consisting of flaky pastry. The term is used in North America. Here's a from-scratch Chicken Pot Pie adapted from Marshall Field's classic recipe. With a slow-cooked chicken, a creamy vegetable filling, and a handmade pie crust, this pot pie is the ultimate.
Chicken Pot Pie instructions
- Kalte Butter und Pflanzenfett in Stücke schneiden und mit dem Mehl und Salz krümelig kneten, nach und nach das Eiswasser einarbeiten. Auf ein bemehltes Holzbrett geben und zu zwei Kugeln formen. Nicht zu viel kneten - der Teig soll nicht überarbeitet werden! In Folie einwickeln und für mindestens 2 h ab in den Kühlschrank..
- Karotte schälen, in dünne Scheiben schneiden. Sellerie auch in Scheiben und Hühnchen in Würfel schneiden. In einen Topf geben, gerade so mit Wasser bedecken und ordentlich salzen, pfeffern und mit den Gewürzen abschmecken. Für ca. 10 min köcheln lassen und das noch überschüssige Wasser abgießen..
- Zwiebel und Knoblauch kleinschneiden. Die Butter in einem Topf schmelzen und Zwiebeln und Knoblauch darin glasig braten. Mehl dazugeben, direkt mit einem Schneebesen verrühren und Hühnerbrühe sowie Sahne dazu und alles schön verrühren und zu einer dickflüssigen Sauce einkochen lassen. Auch gut mit Salz, Pfeffer und den anderen Gewürzen würzen..
- Den Teig auf Mehl ausrollen, die Form buttern und damit auslegen. Die Hühnchen-Gemüsemischung daraufgeben, gefrorene Erbsen dazu, alles verteilen und zum Schluss die Sauce darüber und gut verstreichen..
- Den zweiten Teig ebenfalls ausrollen und den Pie damit abdecken. Ein paar mal dekorativ einschneiden und mit dem verquirlten Ei bestreichen..
- Etwa 30-35 min backen bis alles eine schöne goldene Farbe hat und vor dem Anschneiden noch 10 min stehen bleiben, dann verläuft die Füllung weniger..
This chicken pot pie recipe is loaded with flavor. It's got flaky pie crust and a buttery creamy I initially wanted to make an easy chicken pot pie. So, I started out using refrigerated pie dough, all. Chicken pot pie savory pie filled with cooked chicken, onion, carrot, and peas in a creamy sauce. With a flaky, buttery crust, it's comfort food at its finest.
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